Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2007, 17:35   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şimdi de owen ı istiyor

Şimdi de Owen'ı istiyor

Transfer sezonunda fırtına gibi esen M.City gözünü şimdi de Newcastle United'ın yıldız oyuncusu Micheal Owen'a dikti. Manchester City'nin menajeri Sven Goran Eriksson, daha önce İngiltere Milli Takımı'ndan ögrencisi olan Micheal Owen'ı Ocak ayında takımına katmak için şimdiden düğmeye bastı.
Newcastle United teknik direktörü Sam Allardayce ile 'Milli kriz' yaşayan Owen'in da Ocak sezon arası transfer döneminde takımdan ayrılacağı İngiltere'de daha yüksek sesle konuşulmaya başladı. Bu sezon Premier Leagu'de aldığı sonuçlarla yıllar sonra City Of Manchester sakinlerini yeniden canlandırmayı başaran Sven Goran Eriksson'un bu transferi gerçekleştirmek için gerekirse Liverpoollu Peter Crouch ve Arsenalli kaleci Lehman'dan vazgeçebileceği öne sürüldü. Zira bu iki oyuncun maliyeti Micheal Owen'in maliyetini ancak karşılıyor.

Yaklaşık 15 milyon sterlinlik bonservis ücretinin yanı sıra aylık 110,000 Sterlin alan İngiliz yıldızın kulübünü ve kendisini ikna etmek için gereken yüklü parayı City'nin sahibi Thaksin Shinawatra'nın Ocak ayına kadar sağlamaya çalışacağı söyleniyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla