Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2007, 17:54   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ergin Ataman :sonucu hak etmedik

Ataman: "Sonucu hak etmedik"

Beko Basketbol Ligi'nin açılış maçında Türk Telekom, Beşiktaş Cola Turka'yı 93-86 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.
Beşiktaş Cola Turka, maçı sürekli önde götürürken ilk defa 38. dakikada öne geçen Türk Telekom, sahadan 7 sayı farkla galibiyetle ayrılmayı başardı. Lacivert-beyazlı basketbolcular maçın bitimiyle büyük sevinç yaşadı. Türk Telekom Antrenörü Ercüment Sunter, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, lige tam olarak hazır olmamalarına rağmen güçlü bir takım karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Hazırlık maçları ve hazırlık turnuvaları dahil en kötü oyunumuzu oynadık ama mücadeleyi bırakmadık.
Bugünkü galibiyet oyuncularımın inancının eseri. Şu an tam hazır değiliz. Bazı eksiklerimiz var ve çok daha iyi olacağız. Beşiktaş Cola Turka bizden daha formdaydı. Lig çok uzun ve biz sadece bir galibiyet aldık. Hedefimiz lig finali" diye konuştu.
Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman ise, maçı hakeden tarafın kendileri olduğunu ifade ederek, "Bugün iyi oynadık ve maçı kazanmayı hakettik. İstatistiklere baktığımı zaman ribaudlar dışında hep üstün olan taraf bizdik. Türk Telekom, 29 serbest atış kullanırken, biz 12 atış kullandık. Maçı domine eden bizdik. Ne olduysa son 2 dakikada oldu. Söylenecek bir şey yok, Daha fazla konuşursam ceza alırım. Ümit ederim sezon bu şekilde devam etmez ve maçları hakeden taraf kazanır" dedi.
Lacivert-beyazlı oyuncular Tutku Açık, Muratcan Güler ve Khalid El-Amin de, çok zorlu bir maçın ardından Beşiktaş Cola Turka'yı mağlup ederek lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söylediler.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla