Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2007, 11:58   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Costner İstanbul'da şarkı söyleyecek

Hollywood yıldızı ve Oscar ödüllü aktör Kevin Costner, 30 Ekim'de İstanbul'da konser verecek.Kevin Costner, Ahmet San ve Cüneyt Ortan organizasyonu ile 'Hollywood Starları Türkiye'de başlığı altında düzenlenen etkinliğin ilk etabı için Los Angeles'ten özel uçağıyla 27 Ekim'de İstanbul'a gelecek.

Click the image to open in full size.

Konser öncesinde Türk oyuncularla öğle yemeğinde buluşacak olan Costner,İstanbul WOW Convention Centre'de 'Modern West' adlı müzik grubu eşliğinde 3 bin 700 kişiye 2 saat süreyle rock müzik ziyafeti verecek.

Ünlü sanatçı Costner, İstanbul'da Ayasofya'yı, Sultanahmet'i ve Topkapı Sarayı'nı gezecek, daha sonra Ankara'ya geçerek Anıtkabir'i ziyaret edecek.

VIP Bilet'ten satışa çıkan biletler, 100-700 YTL arasında satılacak.

VIP Bilet, Mars Sinemaları'nda, Beyoğlu, Etiler, Caddebostan CKM, Suadiye, Bakırköy ve Cevahir Alışveriş Merkezi D&R'larda, Cinebonus'larda, internet üzerinden ve call centerlardan müşterilerine hizmet veriyor.

Tuvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) yararına da belli bir kapasitede biletin satılacağı gecede, saat 20.30'da tüm izleyicilerin katılabileceği kokteyl verilecek.

VIP Özel bilet satın alan izleyiciler ise konser sonrası açıkbüfe yemekli After Hour Party'e katılacak.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla