Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2007, 10:56   #1
cent
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Türkiye'nin Yunanistan'a yenilgisi yok

Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme maçında yarın Yunanistan ile karşılaşacak Türkiye, komşusu ile daha önce yaptığı 8 maçta da yenilgi yüzü görmedi.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu 10. maçında yarın İstanbul'da Yunanistan ile karşılaşacak Türkiye, komşusu ile daha önce yaptığı 8 maçta da yenilgi yüzü görmedi.

Türk Milli Futbol Takımı, 2'si Dünya Kupası Eleme Grubu, 1'i Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu, 4'ü özel, 1'i de Akdeniz Oyunları maçı olmak üzere, geride kalan toplam 8 maçta rakibini 6 kez yenerken, 2 kez berabere kaldı ve hiç mağlup olmadı.

Ay-yıldızlı ekip, 5'i Atina, 3'ü de İstanbul'daki bu maçlarda toplam 15 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü.

İki ülke (A) milli futbol takımları arasında 24 Mart'ta Atina'da yapılan 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçını Türkiye 4-1 kazanmıştı
__________________
TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE
YAŞAYANLARINDIR.
cent Ofline   Alıntı ile Cevapla