Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2007, 11:20   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Erciyesspor'dan şehitlere destek

Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu, Elazığspor maçının tüm hasılatını Kayseri Muharip Gazi ve Şehit Aileleri Derneği'ne bağışlama kararı alırken, mavi-siyahlı futbolcular da alacakları ilk galibiyetin primini vereceklerini açıkladı.

Basın Sözcüsü Kadir Uslu, Genel Menajer Erdem Kemaloğlu, Kulüp Müdürü Mehmet Gümüşsoy, teknik direktör Mehmet Bulut'la futbolculardan Alaattin ve Kemal, Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti.

Kadir Uslu, şehit ailelerinin acılarını paylaştıklarını belirterek, "Yönetim kurulumuz olarak acınızı paylaşmak ve yanınızda olduğumuzu göstermek istedik. Bu nedenle cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Elazığspor maçından elde edilecek hasılatı derneğinize bağışlayacağız" dedi.

Erdem Kemaloğlu ise futbolcularının yönetime başvurarak alacakları ilk galibiyetin primini şehit ailelerine bağışlamak istediklerini ifade ederek, "Futbolcularımızın bu duyarlılığı bizleri de son derece mutlu etti. Umarım Elazığspor maçıyla birlikte ilk galibieyetimizi alır ve bir seri yakalarız. Bu maçın hem hasılatı, hem de galibiyet primini şehit ailelerimize iletiriz" dedi.

Mehmet Bulut'da kulübün alt yapısının şehit ailelerine açık olduğunu açıkladı, "Şehit aileleri ve yakınlarının cocuklarını alt yapımızda görmekten şeref duyarız. Bu konuda gelecek her türlü talebi karşılamaya çalışırız. Bunun dışında yapabileceğimiz her türlü katkıda yanınızdayız" diye konuştu.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla