Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2007, 13:39   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Rüştü yoksa Atilla var !

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, milli takıma gönülden destek verdiklerini ve yarınki Yunanistan maçında başarılı olmaları için dua ettiklerini söyledi.

Taksim'de, Ülker'in milli takıma destek için koyduğu dev top maketini imzaladıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlam, kalan 3 maç öncesinde milli takımın grubunda 2. durumda olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

''Milli takım, bugün grup maçları tamamlansa finallere katılmaya hak kazanacak. Dolayısıyla kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan (Milli Takım için her şey bitti) havasının çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. Milli takım, tüm sıkıntılara rağmen grubunda ikinci ve ilk maçta deplasmanda 4-1 yendiği Yunanistan ile karşılaşacak. Bu karşılaşmayı da aldığı takdirde büyük avantaj sağlayacak. Her Türk vatandaşının olduğu gibi, biz de milli takımımıza gönülden desteğimizi veriyoruz ve yarınki karşılaşmada başarılı olmaları için dua ediyoruz. İnşallah başarılı olurlar ve ülkenin yüzünü ağartırlar, onlara sonuna kadar güveniyoruz.''


TERİM'E YAPILAN ELEŞTİRİLER

Ertuğrul Sağlam, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e yapılan eleştirilerin hatırlatılması üzerine, ''Bizim işimizde övgünün olduğu kadar eleştirinin olması da doğal. Eleştiri olacak ama bunun dozunu kaçırmamak lazım'' dedi.

Eleştiren insanların niyetlerini bozmamaları gerektiğini vurgulayan Sağlam, ''Eleştirirken de eleştirdiği insana bir şeyler öğretmesi, vermesi gerekir. Bu anlayışla oluşan bütün eleştirileri kabul ediyoruz. Ama yeri geldiğinde çok acımasızca, tamamen baltalamaya, zarar vermeye yönelik eleştiriler yapılınca hepimizin canı ona sıkılıyor. Yoksa övgünün olduğu yerde eleştirilerin olması çok doğal. Çok iyi gittiğimizde övgüleri çok sağlıklı bir şekilde kabul edebiliyorsak, sıkıntı olduğunda da eleştirileri aynı anlayışla karşılıyoruz ama niyetler çok önemli'' diye konuştu.


''RÜŞTÜ OLMAZSA ATİLLA''

Sağlam, Hakan Arıkan'ın milli takımda sakatlandığı ve Rüştü'nün de henüz sakatlığını tam atlatamadığının hatırlatılıp, Trabzonspor maçı öncesi kalede bir sorun yaşayıp yaşamayacakları sorusuna, ''Hakan'ın sakatlığı var ve bu hafta oynayamayacak. Rüştü hızla iyileşiyor ve hafta sonuna hazır olacağını düşünüyoruz. Onda da bir aksilik olursa gözümüzü hiç kırpmadan Atilla'yı kaleye koyarız'' diye yanıt verdi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla