Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2007, 17:25   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sinan Engin'den açıklama

''Yanlış anlaşıldım''
Genel menajerimiz Sinan Engin, bir süre önce söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını ifade etti

Beşiktaşımız'ın genel menajeri Sinan Engin, siyah beyazlıların antrenmanının sonlarına doğru basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti. Engin, son dönemde medyada yer alan Beşiktaş ile ilgili transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve çıkan bu haberlerin kulübe zarar verdiğini belirtti.

Şu dönem için Türkiye'den hiçbir futbolcuyu kesinlikle almayı düşünmediklerini ifade eden Sinan Engin, "Bundan bir süre önce bir açıklama yaptım. Ocak ayında takım içerisinde değişiklikler yapabileceğimizi ifade ettim. Ama, bu sözlerim yanlış anlaşıldı. Ben bu sözleri, takımda oynayan futbolcularımızın performanslarının artması ve motive olmaları için söyledim. Fakat bu sözlerim sonrasında herkes Beşiktaş'a birilerini transfer ediyor. Ama, bizim Türkiye'de oynayan bir futbolcuyu alma gibi bir düşüncemiz yok. Bu konuyla ilgili medyada çıkan transfer haberlerinin hepsi yalandır. Ocak ayı geldiğinde futbolcularımızın performansından memnun kalırsak, hiçkimse bu takımdan gitmez.
Engin ayrıca, siyah beyazlı taraftarların bu tür haberleri ciddiye almamasını ve herşeyin Ocak ayı geldiğinde belli olacağını söyledi.


Kaynak: Karakartal.com ve DHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla