Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2007, 19:04   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş a Ricardinho müjdesi

Beşiktaş'a Rico müjdesi!

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de Cumartesi günü Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen günü tek antrenmanında, futbolcular taktik ve dayanıklılık ağırlıklı bir antrenman yaptı.
Sakatlığı bulunan Hakan Arıkan, Bobo ve Milli takım kampından dönen Diatta'nın yanı sıra, A Milli Takım kampında bulunan futbolcular antrenmanda yer almadı.
Yaklaşık 3 haftadır sakatlığı sebebiyle fizyoterapist eşliğinde çalışan Ricardinho'da, takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakatlığı bununan bir diğer oyuncu Rüştü'de takımla antrenmana katıldı. Bu iki oyuncunun Trabzonspor maçında görev alması için herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı öğrenilirken, Cumartesi günkü maçta forma giyip giyemeyeceklerine Sağlam'ın, antrenman performanslarına göre karar vereceği bildirildi.
Öte yandan, Moldova - Türkiye maçında sakatlanan Hakan Arıkan'ın da Trabzonspor maçında oynayabilme ihtimalinin olduğu ve bu futbolcunun kadroya girip giremeyeceğinin maç günü belli olacağı öğrenildi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla