Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-10-2007, 19:21   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derbide gözler Tello ve Gökdenizin üzerinde olacak

Click the image to open in full size. Derbide gözler Tello ve Gökdeniz'de olacak!

Takımları adına ligde en çok golü atan Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gökdeniz ve Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Tello, Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçında teknik direktörlerinin en büyük kozları olacak.


Trabzonspor ile Beşiktaş arasında Cumartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak maç öncesi Gökdeniz ve Tello, şu ana kadar gösterdikleri performans ile takımlarının en etkili oyuncuları olarak ön plana çıkıyor. Trabzonspor'un ligde oynadığı 8 maçta ilk 11'de forma giyen ve 720 dakika sahada kalarak takımın en istikrarlı oyuncusu olan Gökdeniz Karadeniz, bu sezon takımı adına attığı 5 golle Bordo-mavili takımın en golcü oyuncusu oldu. Gökdeniz, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın da Beşiktaş maçındaki en büyük silahı olacak.

Siyah-beyazlı takımda sergilediği performans ve attığı gollerle dikkat çeken Şilili futbolcu Tello ise, Teknik Direktör Ziya Doğan'ı düşündürüyor. Ligde attığı 3 golle takımın en golcü oyuncu olan Tello, ligde oynadığı 8 maçta 676 dakika sahada kaldı. Özellikle orta sahadan aldığı toplarla hücuma katılan Şilili oyuncu, etkili vuruşlarıyla da dikkat çekiyor. Teknik Direktör Ziya Doğan, Beşiktaş'ın en etkili oyuncularının başında gelen Tello için oyuncularına uyarılarda bulundu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla