Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2007, 13:04   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Engin: Beşiktaş düşmanı spor yazarları var

Beşiktaş menajeri Sinan Engin, "Bayram günü insanı kötü kötü konuşturuyorlar. Bazı spor yazarı kişiler Beşiktaş'ın kötü gitmesi için kötü niyetli yazılar kaleme alıyorlar. Bu nasıl iştir anlamış değilim. Bu yazarlar Beşiktaş kongre üyesi. Eleştiriyorlar, saygım var ama bazen öyle eleştiriyorlar ki takımın kötü gitmesinden prim kazandıklarını düşünüyorum" şekilinde konuştu.

Beşiktaş camiası onları affetmeyecek

Engin "Çok ilginç beni görünce bana sarılıyorlar ve beni övüyorlar. "Bir yanlışım var mı?" diye soruyorum, "Tüm eleştirilere açığım" diyorum ama yüzüme karşı gülüp arkamdan vurmaya çalışıyorlar. Bunlar ayıp şeyler.
Beni de bildiğim çok şey var. Bazı kongre üyesi yazarların Beşiktaş'ın sırtından nerelere geldiğini biliyorum. Bunları siz de zaman zaman yazıyorsunuz. Beşiktaş camiası onları affetmeyecek" dedi.

Engellemeyecekler

Sinan Engin şöyle devam etti:
"Beşiktaşlı taraftarlar bu yazarları iyi tanısın. Bu kişilere rağmen yolumuza devam edeceğiz. Ertuğrul Sağlam hocamızla hiçbir sorunum. İkimiz de aynı hedef için omuz omuza verdik. Düşman çatlatmaya devam edeceğiz. Bizim aramızın bozulmasını isteyenler avuçlarını yalayacaklar. Beşiktaş'ı iyi günler bekliyor. Biz şampiyon olunca ne yazacaklar merak ediyorum."
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla