Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2007, 18:34   #4
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dogan_cordoba´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar Aurelio'nun son oynadıgı reklam filmiyle ilgili ne düşünüyorsunuzz..?Bu reklam gercekten benm kanıma dokunuoo...Ben bugune kadar hiçbir yerde milli marşa yapılan boyle bir hakaret gormedim..Milli marşımız bizim için kutsaldır..Türk Milli Marşı'nı hiçkimse bu şekilde gevrek gevrek soyleyemezz...Ben boyle düşünüyorum..Sizin goruslerinizi de okumak isterimm...
Katılmıyorum ben buna.Bu milli marşımıza hakaret değildir gurur duyulması gerekilen bir olaydır bence.Brazilyalı birinin kendi marşını söyler gibi bizim marşımızı söylemesi beni mutlu ediyor açıkçası.Doru belki kelimeleri tam söyleyemiyor ama bizim türkleride görüyoruz.Daha konuşmaktan acizler.Örneğin mehmet topuz.O da doru düzgün söyleyemiyor.Gslı serkanla barışda milli takıma seçilirse onlarıda görücez.Daha türkçe konuşamıyorlar.Ama bunlara böyle bakmamak lazım bence.Belki tam konuşamıyorlar ama ellerinden geldiğince söylemeye çalışıyorlar.Onun için bu kadar kötü yaklaşmamak lazım.Milli marşımıza hakaret çok ağır bir cümle olur kanımca...
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla