Bu maçı izlettikleri için utanıyorum ben onlar adına...Böyle kötü bir milli takım görmedim ben.Renklerimiz kırmızı beyaz olmasa diyecem san marino yunanistan oynuyor.Böyle salakça yapılan hatalar gördüm ama bi maçta bukadar yapılanı görmedim açıkçası.Şansımız olmasa san marinodan beter olurduk valla.Sonra başlıklar san türkiye olurdu yunan gazetelerinde tüm dünyaya rezil olurduk.Onun için gidip yunanlıların ellerini ayaklarını öpelim o golleri atamadıkları,kazmalık yaptıkları için.Cidden bunları söylerken bile utanıyorum bunlar ne yapıyor acaba bize bu günü yaşattıkları için.Taraftarlarında yaptığı çok güzel bi hareketti bence.Marcoyu alkışlayıp diğerlerini yuhhlamak ve terimi istifaya çağırmak maçın en güzel hareketleriydi bizim adımıza bence.Sahada gerçek türk gibi savaşan tek bir oyuncu vardı o da ne yazık ki aslen türk olmayan marco paşaydı.Utanalımmı gururmu duyalım bilmiyorum...Bu gruptan çıksak düzeliriz diyordum ama vazgeçtim çıkmayalım önümüze almanya falan çıkarsa bizi san marinoya çevirirler... |