Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2007, 22:29   #7
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dogan_cordoba´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benm anlatmak istediğim cok farklı..Ben de seviniorum bir Yabancı'nın Milli Marşımı soolemesine ama olay bu deil..Reklam Filmine dikkatlı bakın lutfen yaa...Bizim kulturumuzde siz de bilirsiniz ki Milli Marşımız okunurken saygı durusunda durulur...Reklam filminde neler oluoo?Aurelio efendii bence cok lakayıt bir şekilde arabasında milli marşımızın CD'sini takıo ve onunla birlikte soylemeye başlıo...Ardından benzin istasyonunda durup saygı duruşuna geçioo...Peki size bi soru:O esnada neden pompacılar saygı durusunda?Onlar da Aurelio gibi yapsınlar o halde...Gevrek gevrek okusunlar milli marşımızı.... Onun haricinde bana biriniz Milli marşımızın CD sini bulablirmisiniz acaba?Boyle birşey yok...Olmadı daa...
Bu olay bence milli marşa hakarettir..Allah aşkına bana şunun cevabını verirmisin?Aurelionun yerinde sen olsaydın o şekilde bir reklam filminde oynarmıydın?Sorun burda Aurelionun milli marşımızı soylerken kerlimeleri yanlış telafuzu deil arkadaslar..Sorun reklam filminin tamamında...Lutfen bir kez daha dusunun ve gozunuzun onune getirin reklam filmini...

Ozaman marconun fazla bir suçu yok.O reklamı yapan, yönetenlerde türk sanırsam.Onlar istiklal marşımızın nasıl okunduğunu bilmiyorlarsa marcoda suç aramam ben.Veyada bu reklam yapılırken fatih terimden,federasyondan mutlaka bir izin alınmıştır.Onlarda izin vermişler işte daha ne.Demek ki onlarda bilmiyor nasıl okunduğunu.Doru söylüyorsun milli marşımız öyle okunmaz ama suç marcoda değil onu bu reklam filminde oynamasını isteyenlerde...
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla