Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2007, 08:24   #1
cent
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş, Trabzon maçına kilitlendi

Geçen sezon ligde Trabzon'a iki maçta da yenildiklerini hatırlatan Sinan Engin, Şampiyonlar Ligi dahil bu sezonun en zor maçına çıkıyoruz" dedi
Click the image to open in full size.


Beşiktaş'ta herkes, Trabzonspor maçıyla yatıyor, Trabzonspor maçıyla kalkıyor. Siyah-Beyazlılar, Milli maçlar için lige verilen arada, Süper Lig’de bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürürken, menacer Sinan Engin kritik mücadele öncesi iddialı konuştu.

Geçen sezon Bordo-Mavili takıma 6 puan kaptırdıklarını hatırlatan Engin, “Trabzon için kurtuluş, bizim için de dönüm maçı olacak. Bu sezon Şampiyonlar Ligi dahil, en zor sınavımızı vereceğiz” dedi.

‘Bir tek dileğim var...’
Geçen yıl kaybettikleri iki maçı dikkate alıp, sahaya çıkacaklarına değinen Engin şunları söyledi: “Bu hafta rakibimize karşı çok iyi oynayıp, geçen sene yitirilen 6 puanı affettirmeye uğraşacağız. Rakibin de, bizim de hakemlerden çok canımız yandı. MHK’dan tek isteğimiz, kimsenin tek laf etmeyeceği bir hakemin atanması. Maç sonrası hakem hatalarının değil mücadelenin konuşulduğu bir karşılaşma olmasını diliyoruz.”
__________________
TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE
YAŞAYANLARINDIR.
cent Ofline