Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2007, 08:32   #1
cent
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hadi be sizde!!!.

Bayrammış kimin umurunda,
15 aslan parçasını kaybetmişiz, onlar için oynayın diyoruz kimin umurunda,
Primleri ailelere verin bari azıcık yüzleri gülsün diyoruz kimin umurunda.

Bunlar yetmiyormuş gibi kalkıp bir de devamlı oynayamayan 5 kişiyi de ilk 11'e koyuyorsunuz.

Ama merak etmeyin zira bu halkı zaten afyonladılar. "Az bir durun, işin sonunu bekleyelim" gibi bir afyon buldunuz ve milleti de bu afyonla uyuttunuz. Milletim de ne yapsın bir umuttur tutunmuş bu afyona gidiyor.

Bu mudur şampiyonaya gidecek bir takımın oynayacağı futbol? Hem de kime karşı? Hangi birini sayalım ki? Şimdi de sıra Moldova'nın. Herkesi sevindiriyoruz Moldov'lar garip mi kalsın, verelim onlara da 1 puan belki bizi daha çok severler...

Fatih Terim'in 3 yardımcısı aynı anda rakiplerinin maçlarını izlemeye gidiyor. Bundan çıkan sonuç ya tek adam gönderen kulüpler veya milli takım ekipleri bu işten hiç bir şey anlamıyor ya da üçünü toplasan ancak dün akşamlık kadar futbol anlatıyorlar Terim'e. Kararı siz verin.

Terim efendinin maçtan sonra söylediğine bakın : Garip bir gol yedik, elimize geçen fırsatları da değerlendiremedik. Yahu ne fırsatı arkadaş? Moldova gibi bir takıma karşı maçın sadece 4 dakika 37 saniyesinde üstünlük kurabilmiş ve 1 gol ve 1 gol pozisyonu yaratmışın hepsi bu. Valla artık Terim'in bir hayal dünyasında yaşadığına inanıyorum.

Milli takımımın şampiyonaya gitmesi tabi ki umurumda ama daha çok umurumda olan bir şey var o da oynayamadığı futbol. Ya futbolcular oynamıyor ya da Terim oynatamıyor. Futbolcular oynamıyorsa değiştirirsin. Peki Terim oynatamıyorsa? Onu da değiştirirsin. Bu iş bu kadar basittir...
__________________
TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE
YAŞAYANLARINDIR.
cent Ofline   Alıntı ile Cevapla