Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2006, 10:45   #16
_Blackseagless_
Banned

_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Campora ve Insua Gündemde

SAYIN DEMİRÖREN BAŞKANIN CEBİNDE AKREP OLDUĞUNDAN DOLAYI ELİNİ CEBİNE ATAMADIĞINDAN TRANSFER YAPAMADIĞI SONDAKİKA HABERİ OLARAK BİZZAT YAKINLARINDAN ÖĞRENİLDİ .

Delgado'nun yerine bir başka Arjantinli
Ne diyorsak o! Delgado'nun transferinin zora girmesinin ardından Beşiktaş Yönetimi 'B' planını devereye soktu.

Click the image to open in full size.
Kartalhaber transferdeki gündemi yakından takip etmeye devam ediyor. delgado'nun transferinin çok zora girdiğini önceki gün sitemizi okuyanlar ilk öğrenen Beşiktaşlılar oldular.

Yönetim Kurulu, Delgado'nun transferinin zora girmesinin ardından Yönetim Kurulu, teknik direktör Tigana'nın isteği üzerine Campora'yı transfer etmek için harekete geçti. Geçen sezon Tiro Federal forması altında Arjantin Ligi'nde 25 gol atan Campora Arjantin takımda taraftarların sevgilisi. 1.81 metre boyundaki bu oyuncu hava toplarında çok etkili. Yönetim ayrıca Arjantin'in Boca Juniors takımında forma giyen bir başka Arjantinli oyuncu İnsua ile temasa geçti. Beşiktaş'ın İnsua için 2 milyon eurovermeyi teklif ettiği Arjantinli yıldızın bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. 9 yıllık profesyonel futbol kariyerinin 8z yılını ülkesinde geçiren İnsua 2003 yılında İspanya'nın Malaga takımında oynayıp 31 maçta forma giydi. Gelişmeler kartalhaber.com'da...
_Blackseagless_ Ofline