Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2007, 12:05   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool'u devireceğiz

Şampiyonlar Ligi’ndeki varolma mücadelesinde İngiliz ekibini devirmek zorunda olduklarını belirten Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Zoru başaracağız" dedi.


BEŞİKTAŞ, ligdeki Trabzonspor maçının yanısıra Şampiyonlar Ligi'nde son şansını kullanacağı Liverpool sınavını da dört gözle bekliyor. Başkan Yıldırım Demirören, lig ve Avrupa'da hedeften sapmadıklarını belirtti. Demirören, "Taraftarlarımız ve camia olarak kenetlendiğimizde zor günleri kolay atlatırız. Şampiyonlar Ligi'nde artık tek şansımız var. Liverpool'u yenmek. Porto önünde oynadığımız futbolun karşılığını alamadık. Büyük bir takım ama onları sahada ezdik. Ne var ki basit bir hatanın bedelini kalemizde gördüğümüz golle ödedik. Önümüzdeki Trabzonspor maçının ardından Liverpool engelini de geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Kenetlendik

Demirören, yönetimin de birlik beraberlik içinde olduğunu kaydederek şöyle devam etti: "Beşiktaş büyük bir ailedir. Tartışmasını da kendi içinde yapar. Tek hedefimiz var o da Beşiktaş menfaatlerini en iyi şekilde korumak. Siyah beyazlı takımın gelecekte ekonomik olarak rahatlığını sağladığımız için sürekli eleştiriliyoruz. Ben her zaman söylüyorum. Beşiktaş için elinde projesi olan ve hizmet etmek isteyenlere kapım sonuna kadar açık. Onlara da her türlü desteği veririm."

Söz verdik

Milli maçlar için verilen arada takımın yaralarını sardığını da sözlerine ekleyen Demirören, "Kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Fakat sakatlık ve cezalar nedeniyle istikrarlı bir kadro oluşturamadık. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'a güvenimiz tam. Bu sezon müzemizi kupalarla doldurmak için el ele verdik" dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla