Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2007, 10:43   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fulya'da Altyapı Çatırdıyorr!!!

Fulya’da ‘altyapı’ çatırdıyor

Click the image to open in full size.Süleyman Seba Kompleksi inşaatı yüzünden altyapı tesisleri sallanıyor ve ses çıkarıyor

Beşiktaş'ın altyapısının bulunduğu Fulya Şan Ökten Tesisleri S.O.S. veriyor! Binanın yanında yapılan Süleyman Seba Kompleksi’nin inşaatının temel kazı çalışmaları sırasında altyapı tesislerinin zarar gördüğü ve binanın çoğu zaman sallanıp sesler çıkarması yönetimi korkuttu. Uzun zamandır altyapı sorumlusu Halim Aydın ve danışman Yemen Ekşioğlu’nun, tesislerin bir an önce boşaltılması şeklindeki itirazları nihayet sonuç verdi. Yönetim, gece gündüz kullanılan tesisin çökmesinden korktuğu Aşçıoğlu firmasıyla görüşerek yeni bina yapılması için onay aldı. En geç 1 ay içinde altyapının Ümraniye’ye taşınacağı açıklanmasına rağmen yarışmacı gruplar sorumlusu Yemen Ekşioğlu bunun imkansız olduğunu söyledi.

‘TESİSLER OLMAZ’

Ekşioğlu “Bu bina artık miadını doldurdu. Yönetim de zaten burayı yıkıp yerine kulüp binası yapma kararı aldı. Bu karar daha önce alınmalıydı. Yoksa Allah korusun en ufak bir sarsıntıda burası yıkılır. Sonrasını düşünmek bile istemiyorum. Bunca çocuğun vebali kimin üzerine olur. Ümraniye’ye PAF takımı zar zor kabul edildi. 150 yarışmacı sporcu, 2000 futbol okulu öğrencisi 30’a yakın personel orada nerede yer bulacak. İş işten geçti. Eğer Ümraniye’deki sahaların arkasına bir yer yapılsaydı şimdi sorun olmazdı. Fulya’da 25 tane futbolcumuz kalıyor.

YENİ PREFABRİK

Bu çocukları nerede yatıracağız kara kara düşünüyoruz. Yönetimin Fulya’yı boşaltma kararını tebrik ediyorum ama yapılacak binada altyapıya da kesinlikle yer açılmalı. Bu durumda altyapı kısa vadede ortada kalacak” dedi. Ekşioğlu, geeçici çözüm için sahanın arkasına çok katlı prefabrik yapacaklarını söyledi.

Haber: KARTAL YİĞİT
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla