Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2007, 18:15   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronaldinho kadro dışı

Ronaldinho kadro dışı!

Brezilya Milli Takımı'nın Ekvador'la yaptığı maçın ardından, takımı FC Barcelona'nın antrenmanına katılmayan ve İspanya'ya geç dönen yıldız futbolcu Ronaldinho, Villarreal maçının kadrosundan çıkartıldı.
Bu sezon gerek yaşadığı form düşüklüğü gerekse teknik direktörü Frank Rijkaard'la olan sorunları nedeniyle sık sık gündeme gelen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho, Brezilya'nın hafta sonunda Ekvador'la oynadığı Dünya Kupası Elemeleri grup maçının ardından, zamanında İspanya'ya dönmeyince kadro dışı bırakıldı. FC Barcelona Kulübü'nden yapılan açıklamada, Barça'nın Cumartesi günü Villarreal'le yapacağı lig karşılaşması öncesi, takımın son antrenmanına katılmayan ve İspanya'ya beklenenden geç dönen Ronaldinho'nun Villarreal maçının kadrosundan çıkartıldığı ifade edildi. Kulübün açıklamasında, teknik direktör Frank Rijkaard'ın, Ronaldinho'yu Villarreal karşılaşmasının kadrosuna almadığının vurgulanması ise dikkat çekti.
İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) lider Real Madrid'in gerisinde, hafta sonu karşılaşacağı Villarreal'in ise önünde ikinci sırada bulunan Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde de Salı günü Glasgow Rangers'a karşılaşacak
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla