Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2007, 18:23   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökhan Ünal gidiyor

Click the image to open in full size.
Gökhan Ünal gidiyor mu ?
Gökhan: "Son 15 gündür ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi düşünüyorum"dedi.
20 Ekim 2007 09:21
Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, son günlerde hakkında çıkan eleştirilerden dert yandı. "Son 15 günde yaşananlardan sonra ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi düşünüyorum" diyen Gökhan, İspanya'dan teklifler aldığını ve bu tekliflere sıcak baktığını söyledi.

Transfer sezonunun gözde isimlerinden olan ve büyük kulüplerin ısrarlarla istemesine rağmen Kayserispor'da oynamayı tercih eden Gökhan Ünal, NTV Spor Servisi'nden Levent Demirkay'ın sorularını yanıtladı.

Golcü futbolcu, "Milli formayı giydikten sonra hakkımda bazı dedikodular çıktı. Kafa olarak A Milli Takım'da bir türlü rahat olamadım. Son 15 günde yaşananlardan sonra ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi düşünüyorum" diye konuştu.


A Milli Takım'daki performansınla eleştirildin. Neler söyleyeceksin?

Oynadığımız iki milli maçtan sonra, hakkımda bazı kötü yorumlar çıktı. Sonuçta milli takımın seviyesi çok farklı, istediğiniz oyunu oynayamayabilirsiniz. Kulüp takımında yaşadığın rahatlığı belki milli takımda yakalayamazsın. Ben bunu bir türlü yakalayamadım. Kafa olarak bir türlü rahat olamadım.



Peki kafanda neler var? İstanbul'da oynamak, Avrupa'da oynamak?

Öncelikle bizim basınımız futbolcuları çok yıpratıyor. Sonuçta biz de insanız. Gol kaçırmayı ya da kötü oynamayı biz de istemeyiz. Son 15 günde yaşadıklarımdan sonra ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Orada böyle bir baskı yok. Yurt dışında kendimi gösterebileceğime inanıyorum, sonuçta bu kapasiteye de sahibim.


Sezon başında yurt dışından teklif var mıydı?

Evet sezon başında vardı. Ancak olmadı, kulübüm izin vermedi. Ama kulübümün de artık kolaylık sağlayacağına inanıyorum.



Peki tercih ettiğin bir lig var mı?

Şuan İspanya'dan birkaç teklif var. Ben de İspanya'yı istiyorum. Futbol oynama açısından İspanya bana cazip geliyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla