Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2007, 21:53   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Saglam:Bakalım Nasıl İzah Edecekler?

<H1 style="MARGIN-TOP: 0px; MARGIN-BOTTOM: 0px; COLOR: #000">"Bakalım nasıl izah edecekler"


Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam maçtan sonra LİG TV'den Ömer Güvenç'e yaptığı açıklamada Bobo'yu kaleci antrenörünün tercih ettiğini ve onu daha önce antrenmanlarda yeteneğini gördüklerini söyledi. Öte yandan Ertuğrul Sağlam Rüştü'nün topu göğsüyle kontrol ettiğini savunurken "Bakalım bunu nasıl izah edecekler" dedi.
"Rüştü'nün çıkmasından sonra neden Bobo'yu tercih ettiniz?" sorusuna "Antrenmanlardan sonra futbolcular ara sıra kaleye geçiyorlar. Burada da keleci hocamız Bobo'yu tercih etti. O da istekliydi. Onu da tebrik ediyoruz" şeklinde cevap veren Ertuğrul Sağlam "İçeride çok sevindik. Mutluluğu uzun süre yaşamaya hakkımız yok. Çarşamba önemli bir mça çıkacağız. Mutuluğu soyunma odasında yaşadık. Çok enterasan bir maç oldu. Son yıllarda az görülen bir karşılaşma oldu. İlk olarak maça kötü başladık. Sonra toparlandık. İyi pozisyonlar yakaladık. Sonuçta hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Son 15 dakika ilginç oldu. Rüştü'nün göğsünden dönen topa kırmızı kart görmesi çok garipti. Bunu nasıl izah edecekler bilemiyorum. Yan hakem Ankaraspor maçında olduğu gibi yine etkili oldu" açıklamasını yaptı.

2-0 geriye düştükten sonra hiç umudunu kaybetmediğini belirten Sağlam "Aynı filmi Kayseri'de yaşadım. O maçı da 2-0 geri düşmemize karşın 4-2 yenmeyi başarmıştık. Ben alışık olduğum için ümidi kaybetmedik. Futbolcularımı alkışlıyorum" dedi.
Ertuğrul Sağlam son olarak ise "3 puan dışında beni en çok mutlu eden herkesin görevini tamamen yerine getirmesiydi. Tabii ki oyunun ilk 8 dakikasını çıkarıyorum bunun içinden. Bunun yanında uzun yıllar sonra Trabzon'u kendi evinde yenmemiz güzel" ifadesini kullandı.
(Ligtv.com.tr)

</H1>
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla