Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2006, 14:00   #1
anahtarcı
 
anahtarcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Forum Kültürü ve Forum'un Kullanımı hakkında..

Değerli arkadaşlar;

Sizinde takdir edeceğiniz gibi hepimizin burda bulunma amacı sevdiğimiz, taraftarı olduğumuz Beşiktaş hakkında en doğru bilgiyi paylaşmak ve bu bilgiye ulaşmaktır.

Bildiğiniz gibi forumların amacı karşılıklı bilgi paylaşımıdır. Bu bağlamda forum içerisinde konu açarken, açtığınız konunun forum üyelerine faydası olup olmayacağını veyahut Beşiktaşla ilgili olup olmayacağını hesaplayarak konu açmaya çalışınız.

Açılan konularda kullandığınız uslubun Beşiktaş Taraftarına yakışır mahiyette olmasına özen gösteriniz. Noktalı virgüllü bile olsa küfür yazmamaya çalışın. Yazı, fıkra ve resim verirken forumda yediden yetmişe bayan, çocuk, anne ve baba üyelerinde olabileceğini düşünerek buna göre hareket ediniz.

Herşeyden ziyade burası Beşiktaş taraftar forumudur ve bu bağlamda konu açarken Beşiktaş Kültürüne yakışır ciddiyette ve bilgilendirici mahiyette konular açmaya özen gösterelim..

Belki üzerime vazife olmayan bu yazıyı bir Beşiktaş taraftarı olarak forumda gözlemlediğim ve rahatsız olduğum konulardan yola çıkarak yazmış bulunuyorum. Bu yazıda olabilecek haddi aşan kısımlardan dolayı Siz Büyük Beşiktaş Taraftarlarının hoşgörüsüne sığınıyorum..

Saygılarımla..
__________________
KARANLIK ve AYDINLIK
------
Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz.
anahtarcı Ofline