Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2007, 07:20   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Real in ilk yenilgisi

Real'de ilk mağlubiyet: 2-1

FC Barcelona'nın Villarreal karşısında 3 puan kaybettiği günde, Espanyol'un konuğu olan Real Madrid karşılaşmadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında korner atışında hareketsiz kalan Real Madrid savunmasının arasında yükselen Riera, yaptığı vuruşla Espanyol'a ilk yarıda 1-0'lık üstünlüğü getirdi.

İkinci yarıya da golle başlayan Katalan ekibi, 51. dakikada Raul Tamudo ile farkı 2'ye taşıdı.

Real Madrid, 65. dakikada gole yaklaşırken, Guti'nin kullandığı serbest vuruşta, Van Nistelrooy'un kafa vuruşunu kaleci Kameni zorlukla çelerken, direk pozisyonun gol olmasını engelledi.

Bitime 15 dakika kalırken, Espanyol, 3 puanı 3 golle almaya çok yaklaştı. Zabelata, pasıyla topu Marcelona'nın arkasındaki Tamudo ile buluştururken, Casillas gole izin vermedi ve ardından da savunmada Diarra topu uzaklaştırdı.

Real Madrid, bitime 1 dakika kala Serigo Ramos'un yaptığı kafa vuruşu ile farkı 1'e indirmesi Madrid temsilcisini ümitlendirirken, son dakika kazanılan serbest vuruşta kaleci Casillas da gol aramaya çıktı ama kullanılan serbest vuruşta top hiçbir Realli oyuncuya temas etmemesinin sonrasında, karşılaşmanın hakemi, mücadelede son kez düdüğünü çaldı ve 3 puan Espanyol'un oldu.

Real Madrid'in Espanyol'a 2-1 yenilmesinin ardından La Liga'da her takım en az bir kez mağlubiyeti tatmış oldu. Real, La Liga daha önce ilk ve tek puan kaybını, 23 Eylül'de Valladolid deplasmanında aldığı, 1-1'lik beraberlikte yaşamıştı
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla