Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2007, 07:26   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal doğan ı uçurmadı

Daha önce Trabzonspor'un başında Beşiktaş'ı 4 maçta da deviren Ziya Doğan'ın tahtı dünkü yenilgiyle iyice sallanmaya başladı.
21.10.2007



İlklerin gecesi!
Beşiktaş mağlubiyeti, kelimenin tam anlamıyla Trabzonspor’da dengeleri alt üst etti... Dünkü karşılaşmaya kadar özellikle iç sahada çok iyi bir performans sergileyen ve hükmen yenik sayıldığı Sivasspor maçı hariç Avni Aker’de sadece 1 gol yiyip, genelde de mağlubiyet tatmayan Bordo-Mavililer’de seri bozuldu. Kalesinde üç gol birden gören Karadeniz temsilcisi, ilk kez sahadan boynu bükük ayrıldı. Beşiktaş maçı, Ziya Doğan için de ekstra anlamlar taşıyordu.
‘Kazanmak şarttı’
Trabzon'un hocası olarak Kartal’ı daha önce 4 maçta da devirmeyi başaran Doğan’ın planları bu kez tutmadı. Sıkça eleştirilen deneyimli hocanın tahtı, artık iyice sallanmaya başladı. Yönetimin Doğan ile kritik bir zirve yapması beklenirken, Bordo-Mavililer’in hocası maçla ilgili şunları söyledi: Mutlaka kazanmamız gerektiği için ofans gücünü yüksek tuttuk. Bunun dezavantajları da vardı. Beşiktaş hatalarımızı iyi değerlendirdi. Söyleyecek çok şey yok.”
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla