Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2007, 14:47   #1
crazy_chemist
YaSHaR1903
 
crazy_chemist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
MEHMETÇİK TERHİS İSTEMİYOR

Mehmetçik terhis istemiyor
21 Ekim 2007 Pazar 09:14
Terhislerine 20 gün var. Ama onlar teröristlerin peşinde. Komutanlarından ricaları var...

Şırnak'taki operasyon bölgesinde günlerdir terörist peşinde koşan birliklerde er ve erbaşlar, TBMM'den tezkerenin geçmesiyle birlikte moral buldu. Cudi ve Gabar dağlarında günlerdir süren operasyona katılan komandoların bir bölümü dün görev değişimi yaptı. Operasyondan dönen yaklaşık 40 araçlık bir konvoy Şırnak'ın Cizre ilçesinden geçerek Mardin'in Nusaybin, Şırnak'ın İdil ve Silopi ilçelerindeki birliklerine dönerken, Cudi ve Gabar dağlarına yeni birlikler sevk edildi.

Operasyondaki birlikler dün sabah Bestler Dereler bölgesi ile Şenoba beldesi yakınlarındaki deki Hilal köyünden sabahın ilk ışıklarıyla birlikte dağlara hareket etti.

TERHİSİMİZİ VERMEYİN

Gazetecilerin geçtiği kontrol noktasında görev yapan komutanlar, askerlerin moralinin çok yüksek olduğunu kaydetti. Komutanlardan biri, terhisine 20 ile 24 gün kalan iki askerin kendisinden şu talepte bulunduğunu söyledi:
"Bu askerlerin, 'Komutanım Meclis'ten tezkere çıktı, bizim terhisimizi vermeyin. Biz arkadaşlarımızla birlikte görev yapmaya devam etmek istiyoruz' dedi.

Bu talepleri hepimizi çok duygulandırdı. Bu ruh ve vatan sevgisi bizde hep vardı, bundan sonra da var olacak."
__________________
ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM
crazy_chemist Ofline   Alıntı ile Cevapla