Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2007, 08:06   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal Holosko!

Click the image to open in full size.
Juventus, Paris Saint Germain, Werder Bremen ve Galatasaray'ın gündemindeki Filip Holosko, gönlündeki takımı açıkladı: 'Beşiktaş'ı istiyorum.'
22.10.2007




Beşiktaş forması giydi
Avrupa’da çeşitli takımların transfer listesinde yer alan Vestel Manisaspor’un Slovak golcüsü Filip Holosko, gönlünün Beşiktaş’ta olduğunu açıkladı. Slovak yıldız, “Beni Beşiktaş tribünlerinin atmosferi büyüledi. Bir de renkleri ve kartal simgesi tam benim futbol yaşamımı simgeliyor. Transferim gerçekleşirse Beşiktaş’ı uçuracağıma inanıyorum” dedi. Önüne konulan dört formadan Beşiktaş’ı tercih eden Holosko, “İşte benim gönlümdeki takım ve renkleri” diye konuştu.
‘Sizin gibi düşünüyorum’
Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Holosko, “Süper Lig’de en çok Trabzonsporlu Gökdeniz, kaleci olarak da takım arkadaşım Ufuk’u beğeniyorum. Türkiye Milli Takımı’nın formasını giyip, giyemeyeceğim soruluyor. Böyle bir teklif beni mutlu eder, ama bir Türk oyuncu nasıl farklı bir ülkenin milli forması altında bulunmak istemiyorsa, benim de bulunmamam o kadar doğaldır. Bu konuda bir Türk sporcu gibi düşünüyorum” dedi.
Pritt Ofline