Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2007, 13:18   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli G.Saray'ı gözüne kestirdi

Denizli G.Saray'ı gözüne kestirdi

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 10. haftasında kendi sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1 yenerek moral bulan Denizlispor, Galatasaray'ı da eli boş göndermek istiyor. Gaziantepspor maçının zor geçtiğini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, "Özellikle ilk yarıda çok kötü bir futbol oynadık. Rakibimiz gol pozisyonları buldu. Ama ikinci yarıda her şey değişti. İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık ve 2-1 kazanmasını bildik. Galatasaray karşılaşması öncesi alınan bu galibiyet moralimizi yükseltti" diye konuştu.
Deplasmandaki ilk galibiyetini alan Yeşil-siyahlı ekipte, Kulüp Başkanı Ali İpek de galibiyetin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Gaziantepspor deplasmanına galibiyet için çıktıklarını ve bunu başardıklarını belirten Başkan İpek, "Maçın özellikle ikinci yarısında istediğimiz oyunu oynadık. Zor bir deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz. Teknik heyet ve futbolcularımı kutluyorum" dedi.
Öte yandan Denizlispor tarafından Hakkari'de düzenlenen ve 12 askerin şehit olduğu saldırı kınandı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Son olarak Hakkari'nin Dağlıca Bölgesi'nde meydana gelen ve 12 Mehmetçiğimizin şehit olmasına 16'sının yaralanmasına neden olan hain saldırıyla doruğa tırmanan terör olaylarını nefretle kınıyoruz. Bu hain terör olaylarının ulusumuzun birlik ve beraberliğini daha da güçlendirdiğini bütün şer odaklarına bir kez daha duyuruyoruz. Yüreğimizi dağlayan menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz" denildi.

22.10.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla