Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2007, 15:00   #1
cent
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ve Ziya Doğan İstifa Etti

Trabzonspor'da, Ziya Doğan dönemi sona erdi. Doğan, bir basın toplantısı düzenleyerek kararını açıkladı...
Click the image to open in full size.


Geçtiğimiz sezon Beşiktaş maçıyla Trabzonspor'da göreve başlayan Teknik Direktör Ziya Doğan, yine bir Beşiktaş maçı sonrası istifa etti.

Bu sabah Trabzon'a gelen Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüştü. Daha önce saat 10.00'da açıklanan idman programı 10.30'a ertelendi. Doğan, bu süre zarfında oyuncularıyla son kez bir araya geldi ve onlara veda etti.


'İLERİDE YOLLARIMIZ TEKRAR KESİŞEBİLİR'
Doğan ardından Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte basının karşısına geçerek bugün itibariyle görevi bıraktığını açıkladı Kafkas, "Hocamızla Trabzonspor'un daha ileriye gitmesi adına yollarımızı ayırma kararı aldık. İleride tekrar yolumuz kesişebilir. Ama görevden alma söz konusu değil." diye konuştu.

DOĞAN VİCDANEN RAHAT
Ziya Doğan da, ayrılma kararını yönetimle birlikte aldıklarını ifade ederek, "Beşiktaş maçından sonra başkanımızla konuştum, sonra yönetim kurulu ile görüştüm ve yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bugün itibari ile Trabzonspor camiasına başarılar diliyorum. Vicdanen rahatım.Yeni gelen bir hocaya da başarılar diliyorum." dedi.
EN YAKIN İSİM KADİR ÖZCAN
Trabzonspor yönetimi Teknik Direktör Ziya Doğan'ın istifasının ardından takımın başına en kısa sürede yeni hoca getirmek için çalışmalarına başladı. Trabzonspor teknik direktörlüğüne en yakın ismin Kadir Özcan olduğu öğrenildi.
__________________
TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE
YAŞAYANLARINDIR.
cent Ofline