Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2007, 16:05   #1
mazlumkarakoyun12
 
mazlumkarakoyun12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
HOLOSKO,BJK FORMASINI GİYDİ

Click the image to open in full size.Avrupa’nın peşinde koştuğu V.Manisalı Holosko, gönlündeki takım olan Beşiktaş’ın formasını giydi, "Beni Beşiktaş tribünlerinin atmosferi büyüledi. Transferim gerçekleşirse Beşiktaş’ı uçururum" dedi.

AVRUPA’
da çeşitli takımların transfer listesinde yer alan Vestel Manisaspor’un Slovak golcüsü Filip Holosko, gönlünün, kendisini de isteyen Beşiktaş’ta olduğunu belirterek, "Transferim gerçekleşirse Beşiktaş’ı uçuracağıma inanıyorum" dedi. Vestel Manisaspor ile ilgili program yapan bir televizyon kanalına röportaj veren Holosko, Paris Saint Germain, Juventus, Werder Bremen ve Beşiktaş’ın kendisiyle ilgilendiğini belirtti.

İşte gönlümdeki takım

Gönlünden geçen takımın Beşiktaş olduğunu siyah beyaz formayı giyerek gösteren 23 yaşındaki oyuncu, "Beni Beşiktaş tribünlerinin atmosferi büyüledi. Bir de renkleri ve kartal simgesi tam benim futbol yaşamımı simgeliyor. Transferim gerçekleşirse Beşiktaş’ı uçuracağıma inanıyorum" dedi.

Önüne konulan dört formadan Beşiktaş’ın formasını tercih ederek üzerine giyen Holosko o anki duygularını, "İşte benim gönlümdeki takım ve renkleri" diyerek dile getirdi.

Sloven Liberec’ten V.Manisa’ya transfer olan ve Türkiye’de futbol oynamaktan çok keyif aldığının da ifade eden Slovak golcü, "Transferim gerçekleşene kadar oynadığım Vestel Manisaspor takımı için sahada ter dökeceğim. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Bu nedenle tüm konsantrasyonumu futbol oynadığım takımım için harcarım" dedi.

Eski teknik direktörü Ersun Yanal’a çok şey borçlu olduğunu ve Türkiye’de en çok beğendiği futbolcunun Trabzonsporlu Gökdeniz, kaleci olarak da takım arkadaşı Ufuk’u gösteren Holosko, futbola nasıl başladığını ise şöyle anlattı: "Spora hentbolcu olarak babamın desteğiyle başladım. Ancak, hentbol oynadığım takımın antrenörü çok sert bir adamdı. Çocuk olmamıza rağmen söylediklerini yapamadığımızda tokat bile atabiliyordu. Bu nedenle hentbolu bırakmak zorunda kaldım. Doğduğum şehir olan Piestany ile aynı adı taşıyan takımda futbola başladım."
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
mazlumkarakoyun12 Ofline