Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2007, 19:19   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal yağmur altında çalıştı

Kartal sağanak yağmurda çalıştı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Çarşamba günü Liverpool ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.
Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.
Sağanak yağmur altında gerçekleşen antrenmanda siyah beyazlı takım, kondisyon çalışmalarının ardından takdiksel bir çalışma yaptı.
Sakatlıkları bulunan Hakan Arıkan ve Serdar Özkan'ın durumlarında iyileşme olduğu öğrenilirken, bu iki futbolcununda Liverpool maçında forma giyebileceği bildirildi. Arka adalesinde sakatlığı bulunan İbrahim Akın'ın ise tedavisine devam edildiği öğrenildi.
Teknik direktör Sağlam yarın 14.00'de Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı yapacak. Siyah beyazlı takım yarın akşam yapacağı son antrenmanlada Liverpool maçının hazırlıklarını tamamlayacak.
Öte yandan Beşiktaş'ın rakibi Liverpool'un, güvenlik tedbirleri nedeniyle yarın İstanbul'a kaçta geleceğini ve hangi otelde kalacağını belirtmedi. İngiliz takımının yarın öğleden sonra İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
Liverpool Teknik Direktörü Benitez 19.45'te maçın oynanacağı İnönü Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek ve saat 20.30'da yapacakları antrenmanlada çalışmalarını tamamlayacak.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla