Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2007, 19:26   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milan tepetaklak

Milan tepetaklak

İtalya Serie A'da 9. hafta karşılaşmasında Milan Giuseppe Meazza'da Empoli ile karşı karşıya geldi. Geçen hafta Lazio deplasmanından 5-1'lik galibiyetle ayrılarak bütün dikkatleri üzerine çeken Milan bu hafta Empoli'ye 1-0 mağlup oldu.

Empoli'ye galibiyeti getiren gol, karşılaşmanın 55. dakikasında L.Saudati'den geldi. Milan aldığı bu mağlubiyetin ardından İtalya Serie A'da lider durumda bulunan ezeli rakibi Inter'in 10 puan gerisine düştü. Hafta içi Şampiyonlar Ligi'den Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımıyla karşı karşıya gelecek olan Milan'da, Brezilyalı yıldız Kaka Empoli maçında riske edilmeyerek bu maça saklandı.

Öte yandan Milan'ın Brezilyalı kalecisi Nelson Dida, Empoli karşılaşması öncesinde taraftarlardan özür diledi. Şampiyonlar Ligi'nde Celtic ile Milan arasında oynanan ve Celtic'in 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın son bölümlerine doğru bir İskoç taraftarın saldırısına uğrayan, ancak ciddi bir darbe almamasına rağmen uzun süre yerden kalkmayan ve daha sonra da sedyeyle maçı terk eden, ardından oyundan alınan Dida, bu hareketleri nedeniyle büyük tepki toplamıştı.

UEFA'nın sportmenlik dışı bu davranışı nedeniyle 2 maç ceza verdiği Brezilyalı kaleci Dida, Empoli maçı öncesi 4 kez diz çökerek Milanlı taraftarlardan özür diledi. Dida'nın bu davranışına taraftarlar da alkışlayarak cevap ver
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla