Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2007, 02:16   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Marsilya taktiği

Click the image to open in full size.

Marsilya taktiği

Click the image to open in full size.
FATİH DOĞAN
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Beşiktaş'ta teknik direktör Sağlam, oyuncularını Liverpool maçına Marsilya'nın İngiliz ekibini yendiği maç kasetini izlettirerek hazırlıyor..
Click the image to open in full size.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor maçında ilk 5 dakikada 2 gol yiyen defansın kulağını çekti. Siyah beyazlı oyuncularla dünkü idman öncesi bir toplantı yapan Sağlam, Liverpool-Marsilya karşılaşmasının kasetini oyuncularına izlettirdi. Görüntüleri dondurarak İngiliz rakibinin zaaflarını futbolcularına anlatan Sağlam, "Çok güçlü bir rakibimiz var. Ancak yenilmeyecek takım yok. Marsilya rakibini hem de deplasmanda yendi. Biz de bunu başarabiliriz. Trabzon maçında olduğu gibi hatalar yapmayalım. Şampiyonlar Ligi'ndeki kaderimizi değiştirebiliriz" ifadesini kullandı.

RÜŞTÜ'YE CEZA VERİLMEYECEK
Bu arada Beşiktaş'ta kaleci Hakan Arıkan'ın da iyileştiği açıklandı. Fakat Sağlam, Trabzonspor maçında olduğu gibi yine kaleyi Rüştü'ye teslim edecek. Öte yandan dün Beşiktaş'ın, Rüştü'nün gördüğü kırmızı kart nedeniyle ceza almaması için federasyona yaptığı başvuruya olumlu yanıt verilmesi bekleniyor. Daha önce Samsunsporlu kaleci Kerem'in cezasını hakemin yanlış kararı nedeniyle kaldıran federasyonun Rüştü için de aynı kararı vereceği öne sürüldü.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla