Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2007, 08:27   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yine Dava Yine Beşiktaş...Sende mi Delgado!!!

Yine dava yine Beşiktaş!

Del Bosque, Tigana ve Kleberson ile davalı olan Beşiktaş'ın başına bir dert de Delgado'dan geldi. Siyah - beyazlılar şimdi de bu oyuncunun transferinden dolayı FIFA'lık oldu.
Milliyet Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Besiktaş'ın, Delgado'yu İsviçre'nin Basel takımından transfer ederken, Arjantin kulüplerine verilecek dayanışma katkı parasını ödeme konusunda taahhüdünü sözleşmeye koyduğu, ancak bunu yerine getirmediği ifade edildi. 2007 Ocak ve Temmuz aylarında iki taksit halinde verilecek 145 bin Euro'nun ödemesinin yapılmaması nedeniyle, siyah - beyazlıların yeni bir davayla yine FIFA'nın karşısına çıktığı vurgulandı.
Delgado'nun ilk takımı olan, Arjantin 2. Ligi B klasmanında yer alan Chacarita Juniors'un, bu parayı alamamaktan dolayı 14 Eylül'de Beşiktaş'tan şikayetçi olduğu ortaya çıktı. FIFA'nın kapısını çalan Arjantin kulübünün, paranın tahsili için girişimde bulunduğu belirtildi.
Chacarita'nın bu talebini uygun bulan FIFA'nın, Beşiktaş'a ultimatom verdiği, kulübün bu uyarıya kulak asmamasından dolayı FIFA'nın sonucu puan silme ve küme düşmeye kadar uzanan yeni bir disiplin davası daha açtığı vurgulandı."

23.10.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Milliyet
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla