Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2007, 08:30   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş yine FIFA'lık oldu

Bosque, Tigana ve Kleberson ile davalı olan Kartal'ın başına bir dert de Delgado'dan geldi.

Beşiktaş, Delgado'nun transferinden dolayı 145 bin Euro tutarındaki dayanışma katkı parasını ödemeyince FIFA'lık oldu. Chacarita Juniors, bu parayı almak için FIFA'ya başvurdu. FIFA uyardı, Kartal dinlemeyince disiplin davası açıldı

Besiktaş'ın, Delgado'yu İsviçre'nin Basel takımından transfer ederken, Arjantin kulüplerine verilecek dayanışma katkı parasını ödeme konusunda taahhüdünü sözleşmeye koyduğu, ancak bunu yerine getirmediği ifade edildi. 2007 Ocak ve Temmuz aylarında iki taksit halinde verilecek 145 bin Euro'nun ödemesinin yapılmaması nedeniyle, siyah - beyazlıların yeni bir davayla yine FIFA'nın karşısına çıktığı vurgulandı.

Delgado'nun ilk takımı olan, Arjantin 2. Ligi B klasmanında yer alan Chacarita Juniors'un, bu parayı alamamaktan dolayı 14 Eylül'de Beşiktaş'tan şikayetçi olduğu ortaya çıktı. FIFA'nın kapısını çalan Arjantin kulübünün, paranın tahsili için girişimde bulunduğu belirtildi.

Chacarita'nın bu talebini uygun bulan FIFA'nın, Beşiktaş'a ultimatom verdiği, kulübün bu uyarıya kulak asmamasından dolayı FIFA'nın sonucu puan silme ve küme düşmeye kadar uzanan yeni bir disiplin davası daha açtığı vurgulandı.

Milliyet
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla