Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2007, 17:38   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Fener Holosko'yu alıyor mu ?

Manisaspor'un Slovak golcüsünün bonservisi için 3.8 milyon euroluk teklif yapan Beşiktaş'ın ret yanıtı alması üzerine harekete geçen Kanarya, tam 4.5 milyon euro önerip bir adım öne geçti.

Rövanşı almak üzere

Sezon başında kadrosundaki iki önemli isim Mehmet Yozgatlı ve Rüştü'yü Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, rövanşı almak üzere. Sarı-Lacivertli yönetim, Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı ve transferine kesin gözüyle baktığı Vestel Manisasporlu Filip Holosko'yu bitirme noktasına geldi. Bu haber gündeme bomba gibi düştü.

Transfer savaşı kapıda

Beşiktaş yönetiminin geçtiğimiz gün Manisaspor'un başkanı olan Kenan Yaralı'ya 3.8 milyon euroluk teklif yaptığı fakat ret yanıtı aldığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin bu gelişme üzerine devreye girerek Yaralı'ya 4.5 milyon euroluk süper bir öneri sunduğu belirtildi. Holosko'ya G.Saray'ın da talip olduğu iddia ediliyor.

Kartal kafa karıştırıyor

Ara transferde Kezman'ı göndermeyi planlayan Fenerbahçe'nin listesindeki isimlerle anlaşamaması durumunda Slovak golcüyü renklerine bağlayacağı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, "Holosko'yla ilgilenmiyoruz. Manisa'ya teklifte bulunmadık" diye konuştu. Engin'in Holosko için Fenerbahçe'nin devreye girmesi nedeniyle bu açıklamayı yaptığı belirtiliyor.

Takvim
Pritt Ofline