Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2007, 18:43   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Şehitlerimiz İçin Tişört

Kartal Yuvası, terörle mücadele ederken vatanı için şehit olan askerlerimiz için geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanmak üzere özel tişörtler hazırladı. Sınır boylarında, dağlarda, en haşin hava şartlarında ülkemizin güvenliği için her türlü fedekarlığa katlanan Mehmetçiklerimiz, vatan aşkına amansız bir mücadele veriyor.
Terörle mücadelede Türk halkının mal ve can emniyetini sağlamak adına şehit düşen, gazi olan askerlerimiz her türlü övgüye layıklar.
Ülkemizin geçtiği kritik eşikte Kulübümüz, tüm taraftarlarımızı birleştirmek, onların da bu kahramanlara ve ailelerine destek olabilmelerini sağlamak amacıyla tarihine yakışır bir adım daha atıyor.
Geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanmak üzere şehitlerimizin resimlerinin yer aldığı özel tişörtlerimiz Kartal Yuvası mağazalarımızda satışa çıkartıldı.
Sizler de bu tişörtlerimizi üzerinizde taşıyarak hem teröre tepkinizi ortaya koyabilir, hem de ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu günlerde şehit yakınlarımıza ve gazilerimize desteğinizi ifade edebilirsiniz.
Tişörtlerimiz yarın (24 Ekim) sabahtan itibaren Kartal Yuvası mağazalarımızda... Tüm Beşiktaşlılar'ı Kartal Yuvası mağazalarımıza bekliyoruz.


Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla