Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2007, 20:58   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Robinho ve Baptista yandı

Robinho ve Baptista yandı!

Real Madrid, Brezilya Milli Takımı'ndan geç dönen yıldız futbolcuları Robinho ve Baptista hakkında disiplin soruşturması başlattı.

Ronaldinho'nun Brezilya Milli Takımı'ndan geç dönmesi ve ardından da teknik direktör Frank Rijkaard tarafından maç kadrosundan çıkartılmasının ardından, yine Brezilya'dan geç dönen Real Madrid'in yıldız futbolcuları Robinho ve Julio Baptista da kulüpleriyle sorunlar yaşamaya başladı. La Liga Şampiyonu Real Madrid'den yapılan açıklamada, her iki futbolcu hakkında da kulüp yönetimi tarafından disiplin soruşturması başlatıldığı ve en kısa sürede bir sonuca varılacağı ifade edildi.

Baptista ve Robinho, Brezilya Milli Takımı'nın Ekvador'la oynadığı ve 5-0 kazandığı Dünya Kupası Elemeleri grup maçının ardından İspanya'ya zamanında dönmeyerek, Real Madrid'in Cuma günkü antrenmanına katılmamışlardı. Real Madrid ise hafta sonu oynadığı lig maçında Espanyol'a 2-1 yenilmişti. Robinho ve Baptista'nın kulüp tarafından ağır para cezasına çarptırılmaları bekleniyor.

Sporx.com'un notu: Yabancı medya organları, Robinho'nun, milli takımdan takım arkadaşı olan Barcelona'nın süper yıldızı Ronaldinho ve Julio Baptista ile birlikte Ekvador maçının ardından seks partisi düzenledikleri hatta Robinho'nun parti için 50 adet prezervatif siparişi verdiklerini yazdı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla