Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2007, 07:59   #2
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Devler Ligi'ndeki ilk iki sınavını puansız kapatan Beşiktaş, Liverpool'u ağırlıyor. Kartal, İngiliz devini yenip siftah yapmak istiyor.
24.10.2007



BEŞİKTAŞ
Hakan (Rüştü)
A.Tandoğan
İ.Toraman
Gökhan
İ.Üzülmez
S.Özkan
Cisse
Delgado
Tello
Bobo (Burak)
Nobre
LIVERPOOL
Reina
Finnan
Carragher
Hyypia
Riise
Pennant
Gerrard
Mascherano
Benaoyun
Voronin
Kuyt

Stat: İnönü
Yayın: Star TV
Saat: 21:45
Hakemler: Claus Bo Larsen
Bill Rene Hansen
Anders Norrestrand
Liverpool için de çok önemli
Şampiyonlar Ligi’nde henüz puanı bulunmayan Beşiktaş bugün Liverpool ile karşılaşacak. Gruptaki iddiasını devam ettirmek için kazanmaktan başka birşey düşünmeyen Kara Kartal, İngiliz devinin önüne 3-2’lik Trabzon zaferinin moraliyle çıkıyor. 21.45’te başlayacak mücadeleyi Danimarka Futbol Federasyonu’ndan Claus Bo Larsen yönetecek. Mücadele Siyah-Beyazlılar için olduğu kadar İngiliz ekibi için de büyük önem taşıyor. Sürpriz bir şekilde ilk iki maçından sadece 1 puan çıkaran Kırmızılar’ın 2 sezon önce tarihi bir şampiyonluk kazandıkları İstanbul’da kaybetmeleri umutlarını yitirme anlamına da gelebilir.
Kalede Hakan Arıkan sürprizi
Siyah-Beyazlılar dün akşam ilk 10 dakikası basına açık olarak gerçekleştirdiği antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam sakatlığını beklenen süreden önce atlatan kaleci Hakan’ı ilk 11’de denedi. Sağlam’ın Serdar Özkan’a da sağ kanatta görev vereceği, Serdar Kurtuluş’u ise yedeğe çekeceği öğrenildi. Kondisyon açısından tam hazır olmayan Ricardinho da kenarda başlayacak. Forvet hattı konusunda kararsız olan genç teknik adamın, Nobre’nin yanına büyük ihtimalle Trabzonspor maçının kahramanı Bobo’yu koyacağı ifade edildi. l

Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla