Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2007, 17:23   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Angelina Jolie ve Brad Pitt ilk kez bir dizi projesinde

BRAD PITT VE ANGELINA JOLIE, İLK KEZ BİR DİZİ PROJESİNDE
24.10.2007 08:48

Hollywood'un en çok konuşulan çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt, şimdi de bir dizi projesine imza atmak için kolları sıvadı.

Ünlü oyuncular Brad Pitt ile Angelina Jolie, ilk kez bir dizi film projesinin yapımcılığını beraber üstlenecek. İkilinin projesi, insani yardım kuruluşu çalışanlarının zorlu yaşamlarını konu alacak.

Sinema sektörü yayın organı Hollywood Reporter'ın haberine göre, ''Sex and the City'', ''Sopranos'' gibi ünlü dizilere imza atan Amerikan kanalı HBO ile anlaşmaya varan Pitt-Jolie çifti, gönül verdikleri yardım faaliyetlerini konu alan bir yapımın prodüktörlüğünü birlikte üstlenecek.

İkilinin ilk ortak prodüksiyonunun senaryosunu, ''The Bourne Ultimatum'' isimli yapıma da imza atan Scott Burns kaleme alacak. Henüz ismi belirlenmeyen yapım, bir uluslararası yardım organizasyonunun perde arkasında yaşananları ve çalışanların yaşadığı zorlukları işleyecek.

Söz konusu projede, Jolie'nin uzun süredir menajerliğini üstlenen Media Talent Group'tan Geyer Kosinski de prodüksiyonda görev alacak.


EN BÜYÜK DÜŞÜYDÜ
Ünlü yıldız Angelina Jolie'nin, başrolünü üstlendiği ve insani yardım kuruluşları bünyesinde çalışanların yaşadıklarını konu alan 2003 yapımı ''Sınırların Ötesinde-Beyond Borders'' adlı filmden bu yana benzer bir projeyi tekrar gerçekleştirmeyi ve yapımcılığını yapmayı düşlediği belirtildi.

Jolie, 2001 yılından bu yana Birleşmiş Milletler bünyesinde iyi niyet elçisi olarak görev yapıyor. Dünyanın dört bir yanında savaş, açlık, felaket gibi nedenle mağdur olanların yardımına koşan sanatçının çalışmalarına son yıllarda Brad Pitt de destek veriyor.

Ünlü çift, 1 yıl önce kurdukları Jolie-Pitt Fonu aracılığıyla çok sayıda uluslararası yardım organizasyonuna destek verdi ve 1 milyon dolar bağış topladı. Angelina Jolie, son olarak 10 yıl önce rol aldığı ''Gia'' adlı proje için HBO ile çalışmıştı. Söz konusu yapım, Jolie'ye ''Altın Küre'' ödülünü getirmişti.

Brad Pitt ise ''Dövüş Kulübü-Fight Club'' filmindeki rol arkadaşı Edward Norton ile birlikte ''Undaunted Courage'' adlı mini dizinin prodüksiyonunu birlikte üstleniyor. Michelle Ashford'ın kaleme aldığı 10 saatlik çalışma, HBO ile National Geographic tarafından hazırlanıyor. Angelina Jolie'nin rol aldığı ''Güçlü Bir Yürek'' adlı filmin yapımcılığını da Brad Pitt üstlenmişti.

İkilinin yolu ilk olarak, ''Bay ve Bayan Smith-Mr. and Mrs. Smith'' adlı filmde birlikte kamera karşısına çıktıklarında kesişmişti. Çiftin, Shiloh Nouvel isimli bir kızları ile velayetlerini birlikte üstlendikleri Zahara, Maddox ve Pax adlı 3 evlatlıkları bulunuyor. Gazeteport'a HoÅŸgeldiniz
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla