Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2007, 08:08   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gol sihirbazı Boboooo

Trabzonspor maçında attığı golle sahada, yaptığı kurtarışlarla kalede devleşen Bobo, dünya devi Liverpool'u da es geçmedi.


Trabzonspor maçının kahramanı Bobo, dün akşam Liverpool karşılaşmasına da damga vurdu. Karadeniz ekibiyle yapılan karşılaşmada siyah-beyazlı takımın galibiyet golünü ağlara yollayan Brezilyalı oyuncu, Rüştü'nün gördüğü kırmızı kartla oyundan atılmasının ardından kaleye geçmiş, yaptığı kurtarışlarla Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Adına destanlar yazılan, formalar basılan Bobo, şovunu dün akşam Liverpool karşısında alınan muhteşem zaferde de sürdürdü.

Reina'yı mat etti
İngiliz ekibi karşısında çok çalışan ancak 63 ve 78. dakikalarda iki önemli pozisyonda golü bulamayan Bobo, 82. dakikada Reina'yı affetmedi ve ünlü kaleciyi bacak arasından attığı golle avladı. Ligde 3 golü bulunan yıldız oyuncu, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü attı. Bobo, karşılaşma sonunda, "Çok mutluyum. Gol atmak çok güzeldi ama her şeyden önemlisi Liverpool'u yenmemizdi. Biz iyi bir takımız ve bu galibiyetlerin arkası gelecek" diye konuştu.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla