Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2007, 08:38   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Benitez den Hakan a övgü

Benitez'den Hakan'a övgü

Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez ise yenilgiye rağmen takımın performansından memnun olduğunu söyledi.

İspanyol çalıştırıcı, 13. dakikada şansız bir gol yediklerini dile getirerek, ''Golden sonra, gol atmak için mücadele ettik, ancak rakip kaleci çok iyiydi. Birkaç kurtarış yaptıktan sonra, yapacak bir şey yoktu'' dedi.

Crouch'un oyuna geç alınması yönündeki soruya Benitez, ''Hücumda iyi oynuyorduk. Bu nedenle savunmadan birini almak zorunda kalacaktık. Bunu yapmak istemedik'' yanıtını verirken, Beşiktaş ile yapacakları ikinci karşılaşmanın da zor geçeceğini ifade etti.

Rafael Benitez, Marsilya ile Porto'nun berabere kalmasının kendileri için avantaj taşıdığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

''Bundan sonraki maçlarda gerekenleri yapacağız. Diğer mücadelelerde bugünkü gibi oynamamız gerekiyordu. Bu sonuçlar herkesin başına gelebilir. 13. dakikada gol yememiz şansızlıktı. Geri kalan bölümde çabaladık. Bugünkü performanstan çok memnunum, ancak bir golden fazla atmamız gerektiğini düşünüyorum.''

Gruptan çıkma şanslarının, bugün mağlup oldukları Beşiktaş'a bağlı olduğunu kaydeden Benitez, ''Gruptan çıkan takımlardan biri olarak Liverpool'u görmek istiyoruz. Beşiktaş'ın çıkması da Liverpool'a bağlı. İyi oynarsak, Beşiktaş için gruptan çıkma şansı zor olacak. 9 puana ihtiyaç duyduğumuzu bilmemiz, iyi oynamamızı gerektirecek'' diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla