Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2007, 08:41   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Galibiyet şehitlere

<H3>"Galibiyet şehitlere"

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, oyuncularının, Liverpool karşısındaki 3 puanın önemini bilerek iyi mücadele ettiğini söyledi.

Sağlam, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, gruptaki iddialarını sürdürmek açısından, kendi sahalarındaki ikinci karşılaşma olan Liverpool mücadelesini kazanmaları gerektiğini belirterek, ''Oyuncularım bugünkü maçtaki 3 puanın önemini anlamış olacaklar ki, Liverpool karşısında çok üst düzey mücadele verdiler'' dedi.

Genç çalıştırıcı, Porto maçında, alamadıkları 1 puanın kıymetini bilemediklerini ifade ederek, ''Ama oyuncular bugünkü maçtaki 3 puanın önemini bilerek oynadılar. Sonuçta bir dünya deviyle oynadık. Kaliteli kadroya ve teknik adama sahip bir takıma karşı oynadık. Böyle bir takımı yenmek gurur verdi. Gelecek maçlar için de bize umut aşıladı'' diye konuştu.

Önlerinde alınacak 9 puanın bulunduğunu kaydeden Sağlam, şunları söyledi:

''Bunların hepsini almak için mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Bunların ilki Liverpool deplasmanında olacak. Bu ekibe karşı sağlamış olduğumuz avantajı korumak amacıyla oradan puan alma zorunluluğumuz ortada. Bugünkü mücadeleyi bundan sonraki maçlara taşırsak, bizi mutlu edecek yerde grubu bitireceğimize inanıyorum. Bu galibiyet ülkemiz için çok anlamlıydı. Galibiyeti bugüne kadar vatanın korunması için mücadele veren tüm şehitlerimize ve halen korumakta olan askerlerimize armağan ediyoruz.''

Grupta 1 puanla son sırada bulunan Liverpool'un durumunun sürpriz olup olmadığı yönündeki soruyu da Ertuğrul Sağlam, ''Grup maçları başlarken tüm dünya, gruptan ilk çıkacak takım olarak Liverpool'u değerlendiriyordu, ama şu ana kadar en sürpriz sonuçlara imza atan takım Liverpool oldu. Ortada 9 puan var. İngiliz ekibi bunların hepsini alabilir ya da almayabilir. Dolayısıyla Liverpool'un şansı sürüyor. Ayrıca gruptan çıkmak için 9 puanın yetebileceğine inanıyorum. Şu anda önümüzde 3 puan var. 6 puan daha çıkarırsak İnşallah gruptan çıkmış olacağız'' diye yanıtladı.
</H3>
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla