Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2006, 18:47   #4
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Forum Hakkında

Arkadaşlar forumumuz gün geçtikçe hepimizin katkısı ile biraz daha büyüyor. Beşiktaş lılık bilinci içerisinde; Daha çok Beşiktaş lı kardeşimize ulaşmak, bir arada olmak organizasyonlar yapmak,fikir alış-verişinde bulunmak,maçlara gitmek,Beşiktaş ımıza maddi ve manevi destek sağlamak şüphesiz ki hepimizin en büyük isteği.Artan üye sayısı beraberinde haliyle farklı düşünceleri,farklı görüşleri getirmek de bu düşüncelere katılırız veya katılmayız ama bu düşüncelere Beşiktaşlılık çercevesinde saygı göstererek tepkimizi koymalıyız..Hem yorumu veya konuyu açan kardeşimize hem de isminden önce BEŞİKTAŞ gelen büyüklerimize.

Malum transfer sezonu belki de en çok dedikodu haberlerinden geldi gitti olaylarını okuyup heyecanlanmaktan hoşlanıyoruz. Fakat bu konuları açarken amcamın yakın arkadaşı,dayımın oğlu,basına sızdırmıyorlar gibi başlıklar altında haberlerimizi açmayalım.Gerçekten bir yakınınız menajer olabilir veya klube yakın olabilirsiniz ama bu şekilde kötü niyetli şahıslar veya şaka yapmak amacında olan insanlarda bunları kullanıp hem dikkatimizi hem vaktimizi hem de heyecanımızı boş yere harcatabilirler.
Konuları açarken ARAMA kısmından konunun açılıp açılmadığına bakarsak hem siz silinecek,taşınacak bir topic açmazsınız hem de kardeşlerimizin yorumlarını daha çabuk görebilirsiniz.

-lütfen topic açarken espri veya başka bir konu bir kez daha düşünelim ve ARAMA kısmını kullanalım-

Hepimizin her konuda görüşleri oluyor fakat atılmış olan sizinle aynı paralelde düşünen arkadaşlarımızın yorumlarının aynısını yollamak veya tek kelimelik cevap vermek ne görüşlerinizin öne çıkmasını sağlar ne de büyük bir paylaşım,yarar sağlayabilir.

Son yıllarda ki tutumu yüzünden fb düşmanlığı her yerde olduğu gibi forumumuzda da hızlı bir şekilde büyümekte.Rakiplerle dalga geçebiliriz,gülebiliriz,açıklarını ortaya vurabiliriz.Fakat bu noktalar Beşiktaş ımızdan daha çok görüşülmeye başladığı zaman bize zarar verir.Unutmayalım ki anti-fb-gs forumunda değil BEŞİKTAŞ Forumundayız ve BEŞİKTAŞLIYIZ…

Bilindiği gibi sitemiz Beşiktaşımızı seven kendi bütçesiyle Beşiktaş için bir şeyler yapmaya çalışan ağabeylerimiz kardeşlerimiz tarafından kurulmuştur.Sitemizden hiçbir kimse maddi bir gelir sağlamamakla beraber site masraflarını cebinden karşılamaktadır.Forumumuz ayakta kalabilmesi için reklam almıştır ve sizden ricamız forumumuza girdiğinizde reklamı bir defa ziyaret etmenizdir..


İYİ FORUMLAR
kyros06 Ofline