Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2007, 03:10   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow 132 desibellik müthiş taraftar

Click the image to open in full size.

132 desibellik müthiş taraftar

Click the image to open in full size.
GALİP ÖZTÜRK
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

İngiliz basını Beşiktaş taraftarı için "İnönü'deki 132 desibellik ses seviyesi futbol tarihinin bir rekoruydu" yorumunu yaptı..
Beşiktaş taraftarının Liverpool karşısında hem maç öncesi hem maç sırasında hem de maçtan sonraki şovları İngilizleri hayran bıraktı. Daily Telegraph gazetesi siyah beyazlı taraftarlar için, "Maç öncesindeki 1 dakika saygı duruşunun ardından inanılmaz ve insanı sağır eden bir akşam başladı. İnönü, futbol tarihinin en yüksek desibel seviyesiyle gurur duyabilir: 132. 13 dakikanın ardından Beşiktaş taraftarları yeni bir rekor kırmanın yanı sıra boğazlarını da parçalamış olmalılar. ifadelerini kullandı. 132 desibel futbol tarihinin en yüksek desibel seviyesiydi. Beşiktaş bununla gurur duysun" yorumunu yaptı.

YORUMCULAR DA ŞAŞIRDI
Maçı yayınlayan kanalın yorumcuları da taraftarın bitmek bilmeyen tezahüratı karşısında şaşkına döndü. İngiliz yorumcular, "Bu kadar yüksek sesle İngiltere'de tezahürat yapılsa, herhalde yasak gelirdi. Bu taraftarlar takımlarına olağanüstü destek veriyorlar. Statta olanların kulak zarları yırtılabilirdi" diye konuştu. Bu arada İngiltere'de 90 desibeli geçen yerlere ceza uygulaması yapılıyor.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla