Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2007, 13:27   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Tello Kart sınırında!

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (A) Grubu'nda ilk galibiyetini FC Liverpool karşısında elde eden Beşiktaş'ta rota Turkcell Süper Lig'e çevrildi.

Siyah-beyazlılar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yarın oynayacakları 10. hafta maçı için kampa girdi.

''Kara Kartallar'', lige iyi bir başlangıç yapan rakibi karşısında galibiyet elde ederek, zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.

BJK İnönü Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak karşılaşmayı hakem Oktay Demiray yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan İbrahim Akın ve Serdar Kurtuluş yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Burak, Gökhan Zan ve Rüştü'nün durumlarına bu akşam yapılacak antrenman sonrası karar verilecek.

Beşiktaş, bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

TELLO, DERBİ ÖNCESİ CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Alvaro Tello, yarınki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 11. haftadaki Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak.

Ligde daha önce Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Gençlerbirliği maçlarında sarı kart gören Tello, yarın da kart görmesi halinde sarı kart sayısını 4'e çıkaracak ve cezalı duruma düşecek.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla