Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2007, 03:04   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool Fatihi Beşiktaş, İnönü'de futbol-şova çıkıyor

Şampiyonlar Ligi maçında İngiliz devi Liverpool'u paramparça eden Beşiktaş, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye'yi ağırlıyor. BJK İnönü Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı LİG TV naklen yayınlayacak. Kara Kartal sahaya futbolşov ve 3 puan için çıkacak.

***

Seri sürsün

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Rakibi küçümsemeyin. Maçı Liverpool rövanşı gibi düşünün" diyerek motivasyonu artırıyor.

Liverpool'u yenerek Türkiye'ye bayram yaşatan Beşiktaş, Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediye'yi konuk ediyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Rakibi küçümsersek yanarız. Zaten çok kritik puanlar kaybettik. Liverpool zaferinin bir anlamı olması için Belediye engelini de kayıpsız geçmeliyiz" diyerek oyuncularına maçın önemini Click the image to open in full size.anlatıyor.

LİVERPOOL'U DÜŞÜNÜN
Zorlu bir seri içine giren Kartal, Belediye maçını kazanırsa liderlik koltuğuna da oturabilir. Teknik direktör Sağlam, "F.Bahçe maçı öncesinde kazanmaya çok ihtiyacımız var. Maçın büyüğü, küçüğü olmaz. Hepiniz sanki Liverpool ile oynuyormuşuz gibi maça konsantre olun. Bir seri yakalarsak sonuna kadar gideriz" diye konuşuyor.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla