Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2007, 13:46   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Stumpf'un bileti kesildi

Stumpf'un bileti kesildi

G.Birliği'nde beklenen başarıyı yakalayamayan Teknik Direktör Reinhard Stumpf'un bileti kesildi.

Fuat Çapa'nın görevden ayrılmasının ardından 7. haftadan itibaren Kırmızı-siyahlı ekipte göreve başlayan Teknik Direktör Stumpf'un Gençlerbirliği macerası kısa sürüyor. Gençlerbirliği'nin başında 4 maçta 4 puan toplayabilen ve oynattığı kötü futbolla büyük eleştiriler alan Stumpf'un görevine son verilmesi bekleniyor. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, Stumpf'un performansından memnun olmadığı ve yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında Alman teknik adam ile yolların ayrılması düşüncesini aktaracağı öğrenildi.

İlhan Cavcav'ın bu kararınan ardından Stumpf ile yolların kesin olarak ayrılması bekleniyor. İlhan Cavcav, Ankaraspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, çok kötü futbol oynadıklarını ve yönetim kurulu toplantısının ardından gerekeni yapacaklarını söylemişti.

Gençlerbirliği'nin başında 4 maça çıkan Stumpf, kendi evinde Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup ederken, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Deplasman maçlarında ise Beşiktaş'a 1-0, Ankaraspor'a ise 2-0 mağlup oldu. Gençlerbirliği'nde Stumpf'un takımdan ayrılması durumunda göreve getirilmesi beklenen ilk isim ise Bülent Korkmaz. Gençlerbirliği yönetiminin ilk olarak, Kırmızı-siyalı ekipte daha önce yardımcı antrenörlük yapan Bülent Korkmaz'a teklif götürmeyi planladığı öğrenildi. Yönetiminin Bülent Korkmaz'dan olumsuz yanıt alması durumunda rotayı Rıza Çalımbay'a çevireceği belirtiliyor.
28.10.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla