28-10-2007, 19:04
|
#1 |
Moderator
Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Mesajlar: 6.655
Tecrübe Puanı: 25  | "Takımda yorgunluk var"
Beşiktaş menajeri Sinan Engin İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçın ertelenmesi konusunda sadece fikir beyan ettiklerini ancak Şampiyonlar Ligi maçlarının çok daha önemli olduğunu söyledi.
Sinan Engin takımın yorgun olduğunun açıkça belli olduğunu belirterek, "Maça başlarken galibiyet amacıyla başlıyoruz. Rakiplerimizin de kaybedeceğini düşünerek liderlik hesapları yapıyorduk ancak buna sahadaki futbolcular karar veriyor ve bu bugün olmadı. Rakibimiz maç oynamıyorsa bizim de 3 günde bir oyun oynadığımızı düşünürseniz rakibiniz avantaj oluyor. Bugün takımımızda fiziksel ve mental olarak yorgunluk vardı. Liverpool'la çok zorlu bir mücadele yapmıştık. Bana göre 1 puan bu maçta oldukça iyi bir sonuç. Futbolcularımızda bir yorgunluk olduğu kesin çünkü en önemli futbolcularımız bugün kötü oynadı. Biz onlarla yine de gurur duyuyoruz ve bu puanları telafi edeceğiz" dedi. "ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇOK ÖNEMLİ"
Federasyon yetkililerinin gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının ertelenmesi konusuna olumlu yaklaşmadıklarının ve "Artık bu tempoya alışsınlar" söyleminin hatırlatılması üzerine Engin, "Bu 'Alışsınlar' söylemi yanlış. Başka bir platformada her iki takımın da 3 gün sonra çok önemli bir maçı varken bu imkanı kullanmak lazım. Şampiyonlar Ligi çok önemli, hangi futbolcun sakatlanacak bilemezsin ama sonuçta buna federasyon karar verecek. Biz zaten Fenerbahçe'ye de sormadık, sadece fikir beyan ettik. Fenerbahçe derbisinden sonra Liverpool'la oynasak böyle bir fikir beyan etmezdik zaten. 3 günde bir maç oynayınca takımların hali görülüyor. Önümüzde bir de Fortis Türkiye Kupası maçı da var. Arthur Zico da futbol oynayan iyi bir teknik direktör olduğu için bunu biliyor. Biz yine oynarız. Fenerbahçe ile nihayet bir gün oynayacağız. Bunun kaçısı yok zaten. Biz belki deplasmanda bir puan alırsak, Fenerbahçe de PSV'yi yenerse gruptan çıkma şansı var." dedi.
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' |
| |