Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2007, 19:30   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ertugrul Saglam:Macın Hakkı Beraberlikti

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadıkları ve berabere kaldıkları maç sonrası, 'Maçın hakkı beraberlikti' dedi.
28.10.2007

Click the image to open in full size.

'İyi değildik'
Sağlam, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, maçın başında beklentilerinin iyi mücadele, iyi futbol ve 3 puan olduğunu belirterek, "Sonuç olarak maçın genelini değerlendirdiğimizde çok iyi mücadele ettiğimizi söyleyemeyiz. Mücadele olmayınca iyi futbol ortaya çıkmadı ve istediğimiz galibiyeti alamadık" diye konuştu. Rakibin de, kendilerinin de gol pozisyonu bulduğunu kaydeden Sağlam, şöyle konuştu:
'Rakip daha diriydi'
"Mücadele açısından rakibimiz bizden daha diriydi ve maçın hakkı beraberlikti. Çok iyi mücadele ettiler. Liverpool’u yenmiş bir takıma karşı ekstra motive oldular. Çok koşan ve mücadele eden bir takıma karşı oynadık. Çarşamba günün vermiş olduğu fiziksel sıkıntı maçın geneline sirayet etti."

Derbinin ertelenmesi
Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe derbisinin ertelenmesine Zico’nun da ertelemeye sıcak bakabileceğini söylemesi konusunda, "Fenerbahçe de Beşiktaş da Türk futbolunu temsil edecek. İki takım da Avrupa’da kendileri için önemli karşılaşmalara çıkacak. Zico’ya katılıyorum. Bu yoğunluk içinde derbi maçların oynanması sıkıntı oluşturabilir. Ama federasyon nasıl bakar bilemem. ’Oyna’ derlerse çıkar oynarız" şeklinde konuştu.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla