Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2007, 09:00   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnönüde Kazı var

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.İnönü'de kazı var

Liverpool karşısında tarihi bir zafere imza atan Beşiktaş'ın hızını İstanbul Büyükşehir Belediyespor kesti. Siyah-beyazlılar, BJK İnönü Stadı'ndaki maçta etkisiz bir futbol ortaya koydular. Beşiktaş en net pozisyonunu 67'de Bobo ile yakaladı. Brezilyalı golcünün kafa şutunda top direkten döndü.

İnönü'de iki puan bırakan Beşiktaş, muhteşem taraftarını üzerken, zirve yarışında da yara almış oldu. İkinci yarıda inanılmaz gol pozisyonlarına giren Belediye'yi kalesinde devleşen Hakan Arıkan durdurdu. Belediye, maç boyunca tam 8 net gol pozisyonuna girerken, Kartal, sadece 3 kez rakip kaleyi yokladı.


***

Seri sonu

Maçta çekilen şut (12-12) ve topa sahip olma oranları (50-50) gibi, skor da eşitti.

Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor önünde 1 puanla yetinirken, üç maçlık galibiyet serisine de son vermiş oldu. Galatasaray ve Porto yenilgilerinin ardından ligde Gençlerbirliği'ni 1-0, ardından Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 deviren Kartal, Şampiyonlar Ligi'nde de Liverpool'u 2-1 yenerek yükselişe geçmişti. Çıkışını Büyükşehir Belediyespor karşısında sürdüremeyen siyah-beyazlılar, ligde bu sezonki 3. beraberliğini elde etti.

LİVERPOOL YORGUNU!

Golsüz sona eren karşılaşmada iki takım puanları paylaşırken, istatistiklerde de eşitlik göze çarptı. Hem Beşiktaş, hem de Belediyespor maç boyunca kaleye 12 şut çekerken, iki takımın forvetleri de bunların 4'ünde isabet sağladı. Topa sahip olma oranında da yüzde 50'ye 50 eşitlik vardı. Gol pozisyonunda ise Belediyespor'un 8'e 3 üstünlüğü göze çarparken, Beşiktaş'ta Liverpool yorgunluğu açıkça görüldü
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla